CIRURGIA PLÀSTICA I CIRURGIA ESTÈTICA A GIRONA

dR. pau BOSACOMA

CIRURGIA PLÀSTICA I CIRURGIA ESTÈTICA A GIRONA

La consulta de cirurgia plàstica i cirurgia estètica a Girona del Dr. Pau Bosacoma neix amb la voluntat d’ajudar a sentir-vos a gust amb vosaltres mateixos. Viure amb un cos que no t’agrada o no sents teu pot acabar disminuint la teva qualitat de vida, minorar la teva autoestima i afectar les teves relacions socials, tant personals com professionals. Informa’t de quines opcions tens per a poder millorar allò que no t’agrada.

Em considero un amant de la meva feina, perfeccionista i autocrític amb els resultats. Aconsello buscar resultats naturals i harmònics amb cada cos”

Dr. Pau Bosacoma

La cirurgia estètica i la cirurgia reparadora ens permeten modelar la forma d’aquella zona del cos que no ens agrada, ja sigui a causa d’un defecte físic, conseqüència d’una malaltia prèvia o senzillament pel desig de millorar-ne el seu aspecte estètic.”

Dr Pau Bosacoma

Em considero un amant de la meva feina, perfeccionista i autocrític amb els resultats. Aconsello buscar resultats naturals i harmònics amb cada cos

Dr. Pau Bosacoma

“La cirurgia plàstica, tant en la seva vessant de cirurgia estètica com reparadora, és l’especialitat mèdica que ens permet modelar la forma d’aquella zona del cos que no ens agrada, ja sigui a causa d’un defecte físic, conseqüència d’una malaltia prèvia o senzillament pel desig de millorar-ne el seu aspecte estètic.”

Cirugía estética Dr Bosacoma

La primera visita

El primer contacte amb el/la pacient és molt important i, per això, cal crear un ambient relaxat, segur i de confiança, que permeti que et sentis còmode i puguis transmetre sense embuts quines són les teves preocupacions, els teus desitjos i les teves expectatives amb la cirurgia. És el moment ideal per fer una avaluació del/la pacient i assessorar-lo sobre quina és la millor opció de tractament pel seu cas en concret.

Atenc de forma personalitzada a tots els meus pacients, faig una anàlisi individual de cada anatomia i assessoro sobre quines són les possibilitats reals de millora estètica.

Tens dubtes? El Dr Pau Bosacoma et respon

Trucar:

    FAQs Cirurgia plàstica i Cirurgia estètica

    Sóc un bon candidat per a sotmetre’m a una cirurgia plàstica i/o estètica?

    Són bons candidats aquells pacients que tenen una bona salut o aquells que tenen malalties menors, diagnosticades i ben controlades, que vulguin millorar algun aspecte del seu físic, ja sigui a conseqüència d’una malaltia prèvia o simplement per motius estètics. A més, és imprescindible que el/la pacient entengui adequadament el procediment al qual es sotmetrà, comprengui els seus riscos i les seves limitacions, per a maximitzar les possibilitats que el resultat final sigui allò que buscava.

    Quina és la millor edat per a sotmetre’s a una intervenció?

    No existeix una edat definida per a sotmetre’t a una cirurgia estètica o plàstica. Com a norma general, es recomana haver assolit la majoria d’edat i presentar un bon estat de salut, tot i que sempre s’ha d’individualitzar cada cas. Personalment, recomano la cirurgia a tots aquells pacients que pensen que la seva qualitat de vida augmentarà després d’eliminar o millorar de forma significativa algun aspecte del seu físic.

    Com és la recuperació d’una cirurgia plàstica i/o estètica?

    La recuperació depèn, en gran part, del procediment al qual t’has sotmès. En general, és esperable observar inflamació i hematomes la primera setmana després de la cirurgia, i aquests aniran desapareixent de forma progressiva al llarg dels dies. Generalment, una vegada acabada la primera setmana, es poden retirar els punts, però les cures per les cicatrius són necessàries al llarg del primer any després de la intervenció.

    A més, segons a la intervenció que et sotmetis i, especialment a les de mama i/o corporals, sol ser necessari utilitzar alguna peça de roba específica, com un sostenidor o una faixa.

    Les cirurgies són doloroses?

    La tolerància al dolor és molt subjectiva i cada persona ho viu d’una manera diferent. De totes maneres, la major part dels procediments són molt ben tolerats, ja que generen un dolor lleu o moderat que disminueix de forma significativa amb analgèsics simples d’ús habitual.

    Quant de temps he d’estar sense treballar després d’una intervenció?

    El temps de baixa laboral depèn, sobretot, de dos punts: el tipus de feina que realitzes i la intervenció a la qual et sotmets. Aquelles activitats laborals amb gran demanda física comporten baixes laborals més perllongades per a assegurar una correcta recuperació. Les grans cirurgies o cirurgies combinades també poden necessitar més dies de baixa.

    És necessari l’ingrés hospitalari després d’una intervenció?

    L’ingrés hospitalari té com a objectiu la correcta recuperació del pacient després d’una intervenció, optimitzar el control del dolor amb l’ús de medicació endovenosa i permet la identificació precoç de possibles complicacions. Hi ha algunes intervencions que poden fer-se de forma ambulatòria. D’altres, en canvi, l’hospitalització del pacient durant una o dues nits és molt recomanable.

    Necessito alguna cosa especial pel postoperatori?

    El postoperatori és un temps fonamental per a dedicar-te a tu mateix i deixar que el teu cos es recuperi. És molt recomanable que el pacient pugui organitzar-se en l’àmbit familiar i laboral durant la primera setmana o deu dies, de cara a tenir la millor recuperació possible.

    Quines són les possibles complicacions d’una cirurgia plàstica i/o estètica?

    Com qualsevol procediment mèdic, la cirurgia plàstica i/o estètica, té complicacions associades que a vegades apareixen, i per això és fonamental que abans de sotmetre’s a la intervenció, el pacient n’estigui ben informat.

    Les complicacions més habituals són sagnats o hematomes, infeccions i problemes de cicatrització. De totes maneres, és important remarcar que, al tractar amb pacients sans o amb malalties menors ben controlades, totes les complicacions són poc freqüents.

    Pot ser que el resultat obtingut no sigui l’esperat? I llavors, què?

    Aconseguir un resultat diferent del que el/la pacient esperaven és una situació que, desafortunadament, existeix. Una bona gestió d’expectatives a la consulta és l’única manera d’intentar optimitzar al màxim la satisfacció dels pacients. Discutir la intervenció amb el màxim detall i exposar els possibles resultats, és el primer pas per a garantir que el pacient està ben informat de les possibilitats i riscos que el procediment té. Una vegada finalitzada la recuperació després de la intervenció, serà el moment de parlar sobre el resultat aconseguit, veure si compleix les expectatives que el pacient tenia i, en cas que no, decidir si hi ha (o no) possibilitat de millorar.

    Partnership – Antoine Meier

    Marketing and investments

    Partnership

    Antoine Meier

    Marketing and investments
    Contacta con nosotros